Praktikanten

Efter at have måtte opgive at leve som selvstændig pga. efter heftigt sygdomsforløb endte jeg i løbet af 2013 på sygepenge/kontanthjælp. Og senere samme år måtte jeg i jobpraktik i 3 mdr. Jeg endte med at få godkendt en jobpraktik som indkøber hos antikvariatet Rubæks Bøger i Jægerborgs gade, 2200 N 15 timer om ugen pga. at et svækket helbred.

Efter en måned fik jeg en ide med at skrive nogle alternative boganmeldelser af bøger som kun få kendte eller bøger, der som så godt som aldrig fik nogen omtale.

En del af disse anmeldelser kom til at figurer som newsfeeds på Rubæks facebook profil under betegnelsen , ” Praktikantnyt”.

Med denne figur tegnede jeg et lettere karikeret figur af migselv, som naturligvis havde visse markante ligheder, men som dog var strengt overdrevet.

Her introduktionen:

Jeg har fået en ny praktikant, som skal købe bøger til mig 3 timer om dagen resten af sommeren. Det er en ældre mandsperson, som ifølge hans eget udsagn, kender hvert eneste lille obskure genbrugshul i  Københavns-området.

Af uvisse årsager foretrækker han at optræde anonymt her på siden, og han afslog at lade sig fotografere , men sendte mig istedet en såkaldt  “Skygge Selfie”, et fænonem som han med en næsten profetisk påståelighed forudsiger vil blive en nye trend, fordi verden nu efterhånden er træt af alle mulige bumsede teenageansigter af det ene ,andet, tredje, eller fjerde køn.

Gad  vide , hvilke slags bøger han kommer  har tænkt sig at komme med  ?

praks1

Reklamer